•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Photoblog: Bulgarian International en competitie nieuws!

Geschreven door Gayle Mahulette.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets online heb gezet, dus hierbij niet alleen een photoblog van het afgelopen toernooi in Bulgarije, maar ook nieuws over waar ik het komende seizoen competitie ga spelen.

Samen met Vincent de Vries vertrok ik maandag 17 augustus ontzettend vroeg (04:00 uur) richting Schiphol. Met een tussenstop in Warschau, Polen kwamen we rond 14:30 uur aan bij het hotel in Bulgarije. Voordat we de eerste keer naar de sporthal gingen, om in te slaan en te wennen aan de omstandigheden, zijn we even wat gaan eten en naar de supermarkt geweest. Dinsdag speelde ik mijn eerste wedstrijd tegen een dame uit Kazachstan. De eerste set ging gelijk op, maar in de verlenging trok ik toch aan het langste eind: 26-24. In de tweede set maakte ik minder fouten en won ik met 21-13. Tussen de middag even uitgerust en bij een Chinees restaurant gegeten (die je zelden ziet in dit soort landen). In de avond mocht ik in de tweede ronde meteen tegen de als eerste geplaatste Lianne Tan uit België. Een bekend gezicht, want heel af en toe traint ze mee op Papendal. Ik stapte vrij relaxed de baan op, want tegen zulk soort spelers is er geen druk om te winnen. Zij is immers als eerste geplaatst. Ik moet gewoon mijn stinkende best doen en zorgen dat ik met het tempo en spel mee kan komen. Dat lukte aardig goed, in de eerste set kon ik goed meekomen en ging de stand vaak gelijk op. Ik baalde dat ik de eerste set net niet had gewonnen, het werd 19-21. Nieuwe kansen in de tweede set! Ik wilde er perse een derde set uit slepen! Ik nam een voorsprong van 17-11, waarna ik een beetje bleef steken en zij terug kwam tot 17-16. Gelukkig wist ik de tweede set uiteindelijk te winnen met 21-17. In de eerste helft van de derde set kon ik mijn niveau vasthouden en ging de stand gelijk op. Jammer genoeg kon ik het in de tweede helft niet volhouden, onder andere door onnodige foutjes en verkeerde slag keuzes. Het werd 13-21 voor de Belgische. Toch lekker gespeeld en weer een goede ervaring op kunnen doen! (Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem).

  

Donderdag was onze vlucht terug, dus woensdag hadden we een dagje vrij. Er waren nog wat andere meiden die ook al uit het toernooi lagen, dus samen met Akvile Stapusaityte (komt uit Litouwen, speelt al jaren in NL), een Russin en iemand uit Mauritius zijn we in de ochtend gaan trainen. We hebben veel partijen tegen elkaar gespeeld, wat ik erg fijn vond. In Nederland zijn er namelijk niet veel single dames waar je goed mee kan sparren, dus dit was een mooie kans om goed te trainen. Na de training was het tijd om te ontspannen en te genieten van het weer en de stad.
Met de metro gingen Akvile, Vincent en ik naar het centrum van Sofia. Er was daar een grote en leuke shopping mall waar we, de meiden althans :D, ons wel konden vermaken. Donderdag ochtend vertrokken we weer richting Nederland, en maar goed ook want het begon te regenen in Bulgarije. In Nederland was het juist mooi weer, dus de terugreis was precies goed gepland. Mijn volgende toernooi is Slowakije International van 27 t/m 30 augustus. Hier speel ik naast mijn single ook de damesdubbel met Cheryl Seinen.
 
Oh ja, ik moest jullie ook nog even de groetjes doen van m’n beste vriendin Beyoncé! Toen ik haar zag, kon mijn dag niet meer kapot! (BIG Beyoncé fan :D) Want dichterbij dan dit zal ik waarschijnlijk niet komen! Jammer dat ze niet in mijn koffer kon, anders had ik haar gewoon meegenomen hoor! Hihihi :p  

 

Competitie nieuws 
De laatste tijd zijn er veel mensen geweest die zich af vroegen waar ik volgend seizoen competitie ga spelen.  Dat heb ik inderdaad nog niet officieel naar buiten gebracht, dus ben je benieuwd naar mijn nieuwe club, blijf dan even doorlezen!
 
Vanaf mijn 14e speel ik al competitie voor BC Amersfoort. Hier speelde ik destijds ook bij de jeugd academie. Toen ik 15 jaar was debuteerde ik in de Eredivisie en op mijn 16e werd ik een vaste speelster van het eerste team. Tijdens mijn periode bij BC Amersfoort heb ik onder andere meerdere Play Offs gespeeld, 1 x landskampioenschap titel gewonnen, 2 bekerfinales gewonnen en veel leerzame en leuke dingen meegemaakt. Alle mensen van BC Amersfoort ben ik hier erg dankbaar voor, van al mijn  teamgenoten, coaches/trainers, management tot de supporters aan toe!
Special thanks to Wim Top, Fred van Wankum en Joéli Residay.

   

Na 9 jaar voor BC Amersfoort gespeeld te hebben, is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit ga ik doen in het buitenland, namelijk Duitsland. Saarbrücken om precies te zijn. Mijn nieuwe club is: Saarbrücken-Bischmischheim. Vorige maand ben ik voor het eerst die kant op gereden voor een fotoshoot met mijn nieuwe club. De fotoshoot werd heel professioneel aangepakt met hair/make-up van te voren, big spotlights op de badmintonbaan etc. Daar was ik wel even van onder de indruk en tegelijkertijd werd ik heel enthousiast om voor deze club te gaan spelen. Ik zal uitkomen in de tweede Bundesliga en hopelijk mag ik af en toe invallen in de eerste Bundesliga. Helaas kon niet iedereen van het team aanwezig zijn bij de shoot, maar ik heb in ieder geval een leuke dubbelpartner waar ik mee mag spelen: Annika Horbach. Onze eerste competitie wedstrijd is zondag 27 september. 

    
 

Bedankt voor het lezen, hopelijk vonden jullie het weer een leuke update en mocht je vragen of ideeën hebben voor
de photoblogs of andere dingen? Just let me know;)
 
Groetjes, Gayle


  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER