•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Play Offs Van Zundert Velo vs BC Amersfoort

Geschreven door Gayle Mahulette.

Eindelijk was het zover, ik mocht mijn eerste officiƫle wedstrijd spelen tijdens de halve finale van de Play Offs tegen Velo in Wateringen. Nadat ik zoveel wedstrijden in de competitie heb moeten opgeven door mijn blessures, was ik dolblij dat ik deze wedstrijd tegen Lisa Malaihollo kon uitspelen. De afgelopen 2 weken heb ik goed mee kunnen trainen, maar of ik daardoor een goede wedstrijd zou kunnen neerzetten was nog maar de vraag. Mijn vastheid, conditie en snelheid zijn nog niet op mijn oude niveau, dus ik was benieuwd of ik wel mee kon komen met het tempo van Lisa.

De sfeer zat er goed in met toeters en bellen en schreeuwende teamgenoten. Ik mocht als zesde partij de baan op en op dit moment was de tussenstand 3-2. De wedstrijd was erg spannend en de stand tussen Lisa en mij ging telkens gelijk op. De eerste set kon ik in de verlenging (21-23) helaas net niet naar mij toe trekken. De tweede set had ik gewonnen met
21-16. De derde beslissende partij begon ik met een flinke achterstand, 5-11. Ondanks de voorsprong van Lisa kon ik de achterstand inhalen en ging de stand weer gelijk op. Helaas verloor ik de set alsnog met 16-21. Toch ben ik erg tevreden over mijn eerste single, het ging goed en ik hoop dat ik zaterdag ook weer lekker kan spelen. De eindstand van deze uitwedstrijd werd uiteindelijk 5-3 in het voordeel van BC Amersfoort. Zaterdag 26 januari spelen we om 19:00 uur de halve finale thuis in Amersfoort tegen Van Zundert Velo. In deze beslissende wedstrijd moeten we 4 punten winnen om door te gaan naar de finale.

Kom ons naar de overwinning aanmoedigen!!!


  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER