•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

BC Amersfoort door naar finale!!!

Geschreven door Gayle Mahulette.

Na de zware partij in de eerste halve finale donderdag in Wateringen te hebben gespeeld, stond ik vrijdagochtend op met flinke spierpijn, een verstopte neus en zere keel. Door een hersteltraining, massage, gezichtsstoombad en veel keelsnoepjes hoopte ik zaterdag weer klaar te zijn voor de tweede halve finale tegen Velo. Wij moesten zaterdag nog vier punten winnen om door te gaan naar de finale.

Om 19:00 uur stonden we in de line-up voor een goed gevulde zaal, ongeveer 300 mensen kwamen kijken naar de beslissende wedstrijd voor de finaleplaats.  Als eerst werden de heren- en damesdubbels gespeeld. Deze werden allebei overtuigend gewonnen in twee sets door Maartje & Eefje en Robin & Jelle. Hierna mochten Joéli en Kirsten singelen. Het verliespunt van Joéli hadden we van tevoren meegerekend, de partij van Kirsten bracht ons op een stand van 3-1. Ik mocht als vijfde partij de baan op tegen Lisa en naast mij werd de tweede herensingle van Vincent gespeeld. Het was weer een spannende partij tegen Lisa, waarbij ik lang achterstond. Gelukkig kon ik de stand gelijk trekken en kwam het weer aan op een verlenging, die dit keer wat langer duurde dan donderdag (21-23) namelijk 27-25 in mijn voordeel. Ondertussen had Vincent zijn eerste set ook gewonnen  en stond hij de tweede set voor. Ik moest nog beginnen met mijn tweede set en het zag er naar uit dat Vincent het winnende punt zou maken. Lisa en ik speelden verder, maar konden het niet laten om de stand van de wedstrijd naast ons in de gaten te houden. Het stond 8-7 toen ik van de baan afstormde naar Vincent en de andere teamgenoten die ook met z’n allen die kant op renden. Hij had ons op 4-1 gebracht, wat betekent dat BC Amersfoort door is naar de finale!!! Trots op het team!!! Alle supporters bedankt voor het aanmoedigen!!! Op zaterdag 23 februari spelen we de finale in Barendrecht tegen DKC. 

Volgende week speel ik het eerste toernooi van dit jaar namelijk het Carlton NK 2013 in Almere. In de eerste ronde mag ik weer tegen Lisa singelen en zal ik samen met Myke Halkema de damesdubbel spelen, hier heb ik super veel zin in! 

  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER