•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Demonstratiewedstrijd bij Bupolo toernooi

Geschreven door Gayle Mahulette.

Zaterdag 20 april heb ik een demonstratiewedstrijd gegeven bij het 3e Bupolo recreantentoernooi in Moordrecht. Lisa Malaihollo was ook gevraagd om mee te doen met de demo. Het viel tegelijkertijd met de Dutch International in Wateringen, waar Lisa en ik beiden aan meededen. Omdat we vroegtijdig waren uitgeschakeld bij de Dutch, konden we samen de demowedstrijd geven in Moordrecht.

Rond 11:30 uur kwam ik aan in de hal, die goed gevuld was met fanatieke badmintonners. Lisa was al in de hal aanwezig. Nadat we wat partijtjes hadden bekeken maakten we ons klaar voor de demo, die in de pauze werd gehouden. Voor de wedstrijd werden we eerst aan het publiek voorgesteld en konden we nog even inslaan. Er werden een scheidsrechter en lijnrechters ingezet, die de wedstrijd nog leuker en interactiever voor het publiek maakten. De wedstrijd ging zoals vaak tussen Lisa en mij weer erg gelijk op en er zaten mooie rally’s tussen. Het publiek was erg enthousiast over onze demo die eindigde met een eindstand van 21-19 in mijn voordeel. Na onze single werden twee jonge talentvolle spelers verrast, zij mochten een mix met Lisa en ik spelen. Lisa’s partner werd Boaz Mataheru en mijn partner werd Esli Ririassa (zie foto). We hebben een leuke partij gespeeld die gewonnen werd door Esli en ik. Lisa en ik werden na de wedstrijden bedankt met een mooi bosje bloemen en een kleinigheidje, heel attent!
 
Ik vond het erg leuk om de demonstratiewedstrijd te geven en heb veel plezier gehad deze dag! 

Ronald Matulessy 25.04.2013 14:05  
Demowedstrijd Bupolo toernooi Yes No  

Beste Gayle,

Heel mooi geschreven! Alsnog bedankt voor je tijd en bijdrage! Was een gezellig en een sportief toernooi! Ze hebben een schitterende demo gezien en natuurlijk hadden ze ook lekker gegeten! Iedereen was toen tevreden naar huis gegaan!

Hormat!
Oom Ronald

 
   
       

  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER