•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Gorredijk Master toernooi titel opnieuw gewonnen! En een nieuwe kledingsponsor!

Geschreven door Gayle Mahulette.

Na net vrijdag terug te zijn van het toernooi in Bulgarije, begon zaterdag het Master toernooi in Gorredijk. Op zaterdagochtend begon ik met Robin Tabeling aan de mix tegen Frank Vermeesch en Linda Hoedemakers. Robin en ik zaten niet goed in de wedstrijd en maakten veel fouten, ondanks dat konden we de eerste set naar ons toe trekken met 21-16. In de tweede set werd het aan het einde spannend, maar gelukkig konden wij een derde set voorkomen door met 21-19 te winnen. Mijn tweede wedstrijd van de dag was de single tegen Jasmijn Manenschijn. In het begin van de eerste set had ik een moeilijke start en keek ik tegen een achterstand van 6-11 aan. Ik had geen gevoel in mijn slagen en sloeg veel aan de zijkanten uit. Na de wissel speelde ik alles op safe en kon ik de achterstand gelukkig inhalen. Met 21-15 won ik uiteindelijk de eerste set. In de tweede set gingen mijn slagen beter en stond ik bij de rust voor met 11-4. De wedstrijd won ik uiteindelijk met 21-10. In de kwartfinale speelde ik tegen Marjolein Stam, de wedstrijd verliep goed en won ik met 21-7/21-8. Ik was blij dat dit mijn laatste wedstrijd van de dag was, want ik voelde mij toch vermoeid door de afgelopen week.

Vorig jaar heb ik tijdens dit toernooi de single titel gewonnen, waardoor ik dit jaar de hotelovernachting in het Van Der Valk hotel in Drachten, de BBQ, een koker shuttles en de inschrijfkosten van de toernooiorganisatie gratis heb gekregen. Na de BBQ bij de sporthal, ben ik snel mijn bedje in gekropen in het hotel. Na het heerlijke ontbijt was ik klaar voor de tweede dag van het toernooi. Mijn eerste wedstrijd was weer de mix met Robin. We moesten tegen Jerry Natenstedt en mijn teamgenoot Maartje Verheul. De eerste set verloren wij met 13-21, maar de 2e set speelden we beter en pakten wij met 24-22 deze set. In de derde set bleef het gelijk opgaan, we hadden er lange en leuke rally’s tussen zitten. Waarbij het niet te geloven was hoe vaak Jerry en Maartje via het net erover heen sloegen haha. Robin en ik konden onze voorsprong behouden en met 21-17 de wedstrijd winnen.

In de halve finale van mijn single moest ik tegen Jessica Ottenhof. Nadat ik zo’n fijn verblijf en vooral ontbijt had gehad in het Van Der Valk Hotel was ik vastberaden om dit jaar ook de single titel te winnen zodat ik volgend jaar weer in dit mooie hotel kon verblijven! Jessica speelde met veel snelheid, alleen speelde ze hierdoor zichzelf ook soms uit. Met 21-13/21-13 won ik de wedstrijd tegen Jessica. Voordat ik de finale tegen Lisa Malaihollo kon spelen moest ik nog de halve finale mix spelen tegen Jessica en Dave Khodabux. Robin en ik wonnen de eerste set met 21-16 door de shuttles zacht neer te leggen en niet alles hard en vlak te spelen. In de tweede set stonden de tegenstanders hier op klaar en veranderde het spelletje. We verloren de 2e set met 16-21 en in de derde set konden we onze achterstand niet meer inhalen en verloren we helaas met 14-21.

De wedstrijden tegen Lisa zijn meestal erg spannend, deze keer in de finale was het geen spektakel. Lisa speelt bij bijna elk toernooi alle drie de onderdelen, zo ook dit toernooi waarbij ze er ook nog een aantal drie setters tussen had zitten. In de finale was ze echt op. Met 21-5/21-6 won ik de wedstrijd en had ik mijn titel van vorig jaar verdedigd. Ik heb een goed toernooi gedraaid en een erg leuk weekend gehad.

Het is iedereen waarschijnlijk wel opgevallen dat ik dit toernooi in Carlton kleding heb gespeeld. Bij deze kondig ik ook met plezier aan dat Carlton mijn nieuwe kleding/materiaal sponsor is. Carlton was mijn eerste sponsor voordat ik met Yonex speelde. Ik ben blij dat Carlton mij weer wil sponsoren en vind het leuk dat ik deze samenwerking aan ga met mijn eerste sponsor.


Lorenzo 30.08.2013 07:54  
Yes No  

Hoi Gayle, proficiat met je overwinning.

 
   
       

  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER