•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Nieuw eredivisie seizoen is begonnen!

Geschreven door Gayle Mahulette.

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven. In de vakantie is er niet veel bijzonders gebeurd. Ik ben voornamelijk voor mijn afstudeerscriptie bezig geweest en in de studieboeken gezeten voor een belangrijke herkansing (die ik gelukkig gehaald heb!). Verder heb ik helaas niet veel kunnen trainen door een voetblessure die ik heb opgelopen net voor de vakantie… De pijn die ik heb is niet continu, het zijn meer steken die ik krijg bij beweging. De afgelopen weken heb ik op de baan wel wat meer kunnen uitbreiden, maar de pijn is er nog wel. Volgens de fysio kan ik niets kapot maken en mocht ik daarom proberen om een wedstrijd te spelen tijdens de competitie.
 
Zaterdag 6 september werd om 14:00 uur de eerste wedstrijd van de eredivisie gespeeld. BC Amersfoort moest het opnemen tegen DKC uit Den Haag. Met twee nieuwe spelers in ons team, namelijk: Eric Pang (Nederlands Kampioen en vorige week nog een mooie kwart finale tijdens het WK behaald) & Xandra Stelling (Italiaans Kampioen), waren we er klaar voor! Althans… de yell begon wat stroef, maar dat was in de wedstrijden niet te zien. We begonnen de dubbels goed, waarbij we de eerste set van de damesdubbel net aan hadden verloren met 19-21. Helaas verloren de dames in twee sets. De herendubbel was erg spannend, hier was een derde set nodig om de winst veilig te stellen. De tussenstand was nu: 1-1.
 
In overleg met de coach was besloten dat ik een mix zou gaan spelen, een singel was nog niet aan de orde door mijn voet. Niemand had eigenlijk verwacht dat ik überhaupt zou spelen, zelfs mijn partner Ruben Jille niet. Toen wij de 2e mix moesten spelen stond Amersfoort inmiddels 4-3 achter. De eerste set wonnen wij close met 21-19, maar in de tweede konden we de achterstand niet inhalen en verloren we met 18-21. De derde set waren we feller op het net, waardoor we de punten scoorden. Met 21-11 wonnen wij de beslissende set en hadden we de eindstand op 4-4 gebracht.
 
Mijn voet had het verrassend goed gehouden tijdens de wedstrijd. Hopelijk blijft dit zo en kan ik binnenkort weer voluit trainen en wedstrijden spelen! De volgende competitie wedstrijd spelen wij op zaterdag 20 september om 19:00 uur, in Amersfoort tegen TFS Barendrecht. 
 

Hope to see you there!

  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER