•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Zilver tijdens het NK! & Play offs eredivisie!

Geschreven door Gayle Mahulette.

Zilver gewonnen tijdens het NK 2015!! Zaterdag 31 januari en zondag 1 februari mijn uiterste best gedaan om zover mogelijk te komen in het toernooi. Sinds juli 2014 heb ik last gehad van een mysterieuze voetblessure waardoor ik lange tijd niet heb kunnen trainen en spelen. Ongeveer rond de jaarwisseling is de pijn net zo onverklaarbaar verdwenen als-ie kwam. Twee weken heb ik de tijd gehad om rustig de trainingen op te bouwen, minder dan anderhalf week de tijd om voluit te trainen en 1 single in de competitie kunnen spelen om mij zo goed mogelijk voor te bereiden om mijn NK titel van 2014 te verdedigen. 

Ik ben dankbaar dat ik ondanks de tegenslagen toch de finale heb weten te bereiken. De weg naar de finale toe was pittig, maar ik ben blij dat ik lekker heb gespeeld en heb kunnen genieten van het feit dat ik weer op de baan stond. Wat heb ik dat gemist zeg! Al met al ben ik tevreden (en stiekem toch trots) met mijn prestaties tijdens dit toernooi! 

Even een shout out naar mijn coach/bung Joeli Residay bedankt voor de coaching, begeleiding en zoveel meer! Mijn personal trainingsmaatje Fernando Michiels thanks voor de extra trainingsuren die mij hebben geholpen om de verloren baanuren enigszins in te halen. Lieve mama, ani Juul, familie en vrienden bedankt voor alle steun! En iedereen bedankt voor jullie support en bemoedigende berichtjes!

Ik ben ver gekomen, omdat ik weet dat: Alles mogelijk is voor wie gelooft! Marc 9:23 
 


Play offs eredivisie

Het Nederlands Kampioenschap is net afgelopen en de volgende wedstrijden staan alweer voor de deur, namelijk de halve finale play offs van de eredivisie. De volgende clubs spelen tegen elkaar: Qontent Almere tegen BC Duinwijck & BC DKC tegen BC Amersfoort. Wij moeten aanstaande woensdag 4 februari om 20:00 uur de eerste halve finale thuis spelen in Amersfoort tegen de Haagse club. Ik heb super veel zin om mijn team weer te komen versterken in de wedstrijden. Ons team heeft door blessureleed een aantal tegenslagen gehad, maar het gaat weer de goede kant op met ons jonge team! Dus heb je zin om mij en mijn team in actie te zien? Kom dan naar de Juliana van Stolberg sporthal in Amersfoort en vergeet niet je toeters en bellen mee te nemen, want wij kunnen alle aanmoedigingen gebruiken!!! 
Zondag 8 februari spelen wij de halve finale uit om 16:00 uur in Den Haag.

See you there!!!


(Klik hier voor mijn verhaaltje over mijn nieuwe sponsor!)


 

 

 

 

radio siwa lima 14.03.2015 09:45  
geweldige prestatie Yes No  

De crew van Radio Siwa Lima feliciteert je met deze geweldige prestatie.!

 
   
       
Franky 05.02.2015 12:40  
knappe prestatie Yes No  

Hoi Gayle,

Gefeliciteerd mt je 2e plaats op et NK...knappe prestatie hoor na je blessure...vanaf nu ga ik je volgen...

Groetjes Franky

 
   
       

  400 Characters left

 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER