•  

 • wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg
   
   
 •  

 •  
   
   
   
   
   
   
   
 •  

Sponsoring

Sponsoring is een essentiële inkomstenbron voor professionele sporters. Zonder sponsors is het bedrijven van topsport in de meeste gevallen onmogelijk, want de uitgaven zijn hoog en de inkomsten zijn laag.

Indien u interesse heeft om mij financieel, met een dienst of materiaal te sponsoren dan kunt u contact opnemen middels het contact formulier. Dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken over sponsorbedragen en de passende tegenprestatie, bijvoorbeeld: een badmintonclinic, vermelding van het sponsorlogo op mijn website, t-shirts, tassen, handdoek en bidons.


Mijn sponsors

Onderstaand een overzicht van de sponsoren die mij steunen in mijn weg naar de internationale badminton top!


 

FZ Forza

FZ Forza voorziet Gayle Mahulette onder anderen van kleding en badmintonmateriaal.

FZ Forza is top quality equipment at fair prices, developed in Denmark by badminton players for badminton players. FZ Forza is always stylish, challenging and competitive!

The idea is of a Danish quality product at a fair price as an alternative to the Asian brands turned out to be a good one, and in 1993 FZ Forza was already the second biggest badminton brand in Denmark. In 1996 the North Jutland brand was given the seal of approval when FZ Forza signed a contract with leading Danish elite division clubs. In 2015 we could celabrate 25 years at the forefront of badminton clothing and equipment. A birthday celebrated with exciting new products, but also with a look back at what the first 25 years has brought; world cup vicotries and medals, winners of several national and European championships as well as several titles in Super Series and All England tournaments. 

In addition to above titles, FZ Forza has seen many young FZ Forza players around the world collect titles both domestically and internationally and we are very proud of all their achievements.

 

TopSportLease

TopSportLease (TSLease) is sinds 2005 NOC*NSF erkend leverancier voor de georganiseerde sport in Nederland. Als een van de eerste leasemaatschappijen voor topsporters en particulieren hebben we ruime ervaring op het gebied van lease auto’s met kortlopende en flexibele lease contracten, tegen opvallend gunstige voorwaarden. Hierbij richten we ons naar de doelen van de (top)sporter en zijn bond, sponsor, trainer en verzorgers;

Ook zakelijke en particuliere automobilisten kunnen profiteren van de scherpe tarieven, flexibele lease auto overeenkomsten en persoonlijke adviezen van TopSportLease. We helpen u graag aan de lease auto die bij u past; Altijd nieuw en met de beste deal!

Shock Absorber

Dé nummer 1 in sport beha’s Shock Absorber voorziet Gayle Mahulette van de beste sportbh’s voor optimale prestaties. Of het nou op de badmintonbaan is, in het krachthonk of op de hardloopbaan, voor elke training is er wel een geschikte sport beha.
 
Het dragen van een goede sport beha is van essentieel belang bij iedere tak van sport. Tijdens het sporten, reduceert een Shock Absorber beha de beweging tot maar liefst 78%! De modellen worden geleverd in verschillende support niveaus zoals: Extreme, Maximum en High support. Afhankelijk van de cup maat en sport beoefening is er voor iedereen een passende Shock Absorber.
 
Voor meer informatie over Shock Absorber, bekijk hun website.


EkoPura

EkoPura sponsort Gayle met haar schone en duurzame voedingsmiddelen. In het bijzonder de proteïne poeders!

EkoPura is in januari 2015 opgericht met als doel een sterkere wereld te creëren door middel van eerlijke en gezonde producten. Het resultaat is een volledig natuurlijke en biologische sportvoeding lijn die niet alleen goed is voor het lichaam, maar ook voor de natuur. 

 

 
 
 

wallstreetbar-digitaal_wit_1.jpg

Wallstreet bar

Wallstreet bar is hoofd shirt sponsor van Gayle Mahulette.

Wallstreet bar is een hippe en unieke bar in Nijmegen waar je een geweldige avond kan ervaren, voor jong en oud, alleen of met vrienden. De 'broker-bar' biedt je de mogelijkheid om te spelen met de beurskoers om zo je drankjes voor de beste prijs te krijgen, terwijl je geniet van geweldige muziek en het gezelschap van de gezellige bartenders.

 
 
 
 
De Computer Specialisten

De Computer Specialisten is Subsponsor van Gayle Mahulette.

De Computer Specialisten bestaat uit computer specialisten die u graag verder helpen op het gebied van ICT.
Waarom betalen voor een student als u voor hetzelfde geld al een reeds afgestudeerde specialist in huis heeft?
Voor uw computer, laptop, tablet, wifi, netwerk, internet, smartdevice, (horloge, lampen, televisie, etc.) en mobiele telefoons.

 

 

 
 
 
 

CONTACT  |  Gayle Mahulette ©2012-2022, Alle rechten voorbehouden  |  DISCLAIMER